© Güney Postası

''Zillet içerisinde olanları umursamayın, kahramanlarımıza bakın"

Diyarbakır İslami Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlediği "Gazze Buluşması" programına katılan Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri cihadın sahiplenilmesi gerektiğini belirtti.

Dr. Nevvaf Tekruri: "Şu an kan akıyor, bedenler toprağa gömülüyor ama bedel ödenmeden mücadelenin zafere ulaşması mümkün değil" diyerek cihadı bu şartlarda devam ettiğini ve herkesin bu cihada katılmak zorunda olduğunu söyeleyen Filistin Alimler Birliği Başkanı Dr. Nevvaf Tekruri, "Eğer Aksa Tufanı gemisine binmezsek boğuluruz. Zafer yakındır ve bunu kardeşlerimizin başlattığı cihad hareketiyle yaşıyoruz, iman ediyoruz. Allah, ümmetin bir asırlık bekleyişini bu cihad hareketiyle karşılamış oldu. Şimdi ödenen bedeller sadece Filistinli Müslümanların değil ödemesi gereken bedel değildir. Sorumluluğumuz sadece desteklemekle sınırlı değildir, nitekim sizler destekçi değil cihadın ortaklarısınız." şeklinde konuştu.

Tekruri, "Mücahidler Siyonistlerin gerçek yüzünü tüm dünyaya tanıtarak ne kadar korkak ve perişan vaziyette olduklarını ispat ettiler. Öyle korkaklar ki tankların içerisinde saklanmaktan başka bir çare; sadece camileri, okulları, sivil yerleşim yerlerini bombalamaktan başka bir çözüm bulamıyor. Bugün yaptıkları tüm zulümleri zafer olarak göstermeye çalışıyorlar. Mücahidler ise onların subaylarını hedef alıyor, tank ve zırhlı araçlarını havaya uçuruyor. Ümmet-i Muhammed olarak zillet içerisinde onların yanında olup destek verenleri normalleşenleri umursamayın, sizler kahramanlarımıza bakın." diye belirtti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER