© Güney Postası

Yeniden Refah Urfa'da kalabalık bir miting gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'da büyük bir miting gerçekleştirdi. 160 bin kişinin katıldığı açıklanan mitingin Şanlıurfa'da yapılan en kalabalık miting olduğu belirtildi.

Yerel seçimlere bir hafta kala Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa'da büyük bir miting gerçekleştirdi. 160 bin kişinin katıldığı açıklanan mitingin Şanlıurfa'da yapılan en kalabalık miting olduğu belirtildi.

Gerçekleştirilen mitinge Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve merkez ve kırsal ilçe Belediye başkan adayları katıldı. 

Bu milletin derdine derman olacağız
Mitingde güncel gelişmelere değinen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, belediyecilik ile ilgili, "Makam ve rakam için, ihale ve koltuk için değil, Allah rızası için çalışan kadrolarımız ile Ahlaklı Belediyecilik ile bu milletin derdine derman olacağız. Ahlaklı Belediyecilikte belediye bütçeleri denk olacak. Ahlaklı Belediyecilikte yolsuzluk hırsızlık olmaz, belediyelerin kapısından içeriye haram giremez, adam kayırma olmaz, ehliyet ve liyakat esas alınır. Bizim Belediyelerimizde bir tane bile bankamatik memuru kalmayacak. Milletimizin özlemini duyduğu belediyecilik anlayışı da budur.”ifadelerini kullandı.
Ehliyet ve liyakat kazanacak
Mitingde konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ise kazanmaları durumunda ehliyet ve liyakatın kazanacağını belirterek şunları dile getirdi:“Biz kazanırsak dürüstlük şeffaflık ehliyet ve liyakat kazanacak. Yolsuzluk adaletsizlik adama kayırma israf bitecek. Bunun Kudüs'e Mekke'ye ne zararı olacak? Bahsettiğim değerler Kudüs'ün Mekke'nin ve Medine'nin değerleridir. Siz bu değerleri yere düşürdünüz, Müslüman Bey-tül mala göz diker mi? Müslüman haksızlık adaletsizlik yapar mı? Müslüman israf eder mi? Müslüman iftira atar mı?"dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER