© Güney Postası

Yeniden Rafah'tan miting gibi açılış

Batman'ın Beşiri ilçesinde seçim irtibat bürosunu kurban keserek açan Yeniden Rafah Partisi, ilçede iddialı olduğunu gösterdi.

Haber: Mehmet Şirin Demir

Batman merkezden konvoy halinde Beşiri'ye gelen yüzlerce gönüllü, saat kulesinden seçim irtibat bürosuna yürüyüş yaparak geldi. İlçe sakinleri ve parti sevdalılarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yeniden Refah Partisi Beşiri Belediye başkan adayı Alparslan Karabulut, ilk iş olarak belediyenin gelir gider tablosunu belediyeye asmakla başlayacağını ifade etti. Karabulut, Beşiri'ye hayırlı hizmetlere vesile olmak için gece gündüz demeden seçim çalışmasını yaptığını belirtti.

Karabulut, Beşiri'nin ulaşım probleminin oldugunu belirterek "Beşiri'nin ulaşım problemi var. İlk işimiz ulaşım filosunu güçlendirmek için beş yeni ulaşım aracını satın alarak vatandaşların ulaşım problemini kökünden çözeceğiz. İlçenin mezder dediğimiz hayatını kaybeden vatandaşımızın yıkanması ve kefen süreci için cenazeyi Batman'a götürmek zorunda kalınıyor. Az bir maliyetle bunları kısa bir dönemde sonlandıracagız. Beşiri'nin imar, park sorunu ve istihdam olanağından mahrum bırakıldı. Biz Beşiri'nin sorunlarını biliyoruz. Bunları çözecek parti ve irade bizdedir" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER