© Güney Postası

Yapıcıoğlu: Bu millet Batı hayranlarına iktidar yüzünü göstermeyecektir

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla 31 Mart yerel seçimleri için Adana'da Aday Tanıtım Programı gerçekleştirildi.

Adana'da düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Müslüman mahallesinde salyangoz satma döneminin sona ereceğini belirtti.

Yapıcıoğlu, "Biz milletimize hizmet etmeye çalışacağız. Onlara tepeden bakan, onları düşük gören, kendini bir şey zanneden kişiler gibi asla olmadık ve bundan sonra da olmayacağız. HÜDA PAR'ın davası bu millet tarafından anlaşıldığı gün, Müslüman mahallesinde salyangoz satma dönemi sona erecek. Hoşunuza gitmese de bu millet Müslümandır. 200 yıl Batı'ya uşak yapmaya çalıştığınız bu millet kendi aslına, kendi köküne döndü dönecek ve inşallah Batı hayranlarına bir daha da iktidar yüzü de göstermeyecektir. Bu millet Müslüman'dır, inancını kendi gelecek nesillere aktaracaktır. Bu millet Müslüman'dır. Müslümanca idare edilme hakkına da sahiptir. Ve inşallah bu hakkına kâmil manada bir gün kavuşacaktır." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER