© Güney Postası

Şanlıurfa'da Yeniden Refah'tan AK Partiye sert tepki

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Zeynel Abidin Beyazgül'ün 50 kişilik bir heyetin Yeniden Refah'tan AK Parti'ye geçtiğini açıklamasına sert tepki gösterdi. 

Yeniden Refah'ın Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 50 kişilik bir heyetin Yeniden Refah'tan AK Parti'ye geçmesi iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu.
Beyazgül'ün paylaşımına tepki gösteren Yetimoğlu, seçim kurulunda kurucular listesinin mevcut olduğunu belirten Yetimoğlu, Beyazgül'ün etrafında duran kişilerin kurucu olmadığını söyledi.
Yetimoğlu, "Yanında duran arkadaşların geçmişte kısa süreliğine partimizde görev yapmış olduklarını ve daha sonra herhangi bir aktif görevde bulunmadıklarını bilmelerini isteriz. İki, üç kişiyi yanına alıp 50 kişi olarak telaffuz etmesi ayrıca siyasi nezaketsizliktir" dedi.
Yetimoğlu, Beyazgül'ün açıklamasının seçimi kaybetme korkusundan kaynaklandığını belirterek "Ne yaparlarsa yapsınlar Şanlıurfa'da Yeniden Refah ve Mehmet Kasım Gülpınar rüzgarı esmeye devam edecektir. Kendilerine en büyük cevabı 31 Mart'ta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz en güzel şekilde verecektir" dedi. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER