© Güney Postası

Şanlıurfa'da Yeniden Refah çözülüyor mu? Bir toplu istifa daha

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye katılan vatandaşların rozetlerini takdim etti.

31 Mart yerel seçimlere kısa bir süre kala Şanlıurfa'da Yeniden Refah Partisinden istifa eden bir grup, AK Parti Haliliye mevcut Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Canpolat'tın seçim bürosuns giderek AK Parti saflarına katıldı. 

AK Parti'ye katılanların rozetlerini Haliliye Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Canpolat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, eski milletvekilleri Mahmut Kaçar ve Seydi Eyyüpoğlu takdim etti.

Konu ile ilgili X platformundan açıklama yapan Bekir Bozdağ, "Şanlıurfa'mızda Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek AK Partimizin saflarına katılan değerli hemşehrilerimize rozetlerini takdim ettik.

Haliliye Belediye Başkanımız ve Adayımız Mehmet Canpolat'ın seçim irtibat ofisinde Milletvekilimiz Cevahir Asuman Yazmacı, eski milletvekillerimiz Seydi Eyyüpoğlu ve Mahmut Kaçar,Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve değerli hemşehrilerimizin katılımı ile AK Parti saflarımıza katılan Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden hemşehrilerimize rozetlerini büyük bir coşku ve heyecanla takdim ettik." İfadelerini kullandı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER