© Güney Postası

Şanlıurfa'da neler oluyor? 3 günde 5 intihar vakıası!

Şanlıurfa'da son günlerde art arda duyulan intihar haberleri bölge halkını yasa boğarken intihar vakıalarının artışı da herkesi şaşkına çevirdi. Urfa İl genelinde son 3 günde 5 kişi intihar girişiminde bulundu. 

İntihar eylemini gerçekleştiren vatandaşlardan 4'ü ateşli silah kullanarak hayatını sonlandırırken yabancı uyruklu bir şahıs da çok sayıda tıbbi ilaç kullanarak intihar girişiminde bulundu.

Sosyal medya da gündem olan intihar vakıaları, vatandaşların tedirgin olmasına yol açtı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, artan intihar girişimlerinin ekonomik nedenlerden kaynaklandığını iddia etti.

Güney Postası, son 3 günde gerçekleşen 5 intihar vakıasını derledi.

İşte il genelinde gerçekleşen intihar vakıaları:

* Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde 57 yaşındaki  M.A.K isimli bir vatandaş, bir apartmanın girişinde pompalı tüfekle intihar etti. Olay, Haliliye ilçesine bağlı Cengiz Topel caddesi üzerinde bulunan Lale Apartmanının girişinde meydana geldi. Acil serviste tedavi altına alınan şahsın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
İntihar sebebi henüz öğrenilemedi

* Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 40 yaşındaki yabancı uyruklu Fatma M. çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.
Acil serviste tedavi altına alınan Fatma M.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

* Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Galericilik yapan 22 yaşındaki S.K. yanında bulunan silahla göğsüne bir el ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Hastaneye kaldırılan S.K isimli şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

* Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde saman pazarı yakınlarında vatandaşlar, silahla vurulmuş halde bir erkek cesedini gördü. Durum polis ve 112 Sağlık ekiplerine bildirildi.
Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme de cesedin 26 yaşında R.İ'ye ait olduğu öğrenildi.
Yakınları, R.İ' nin 6 ay önce evlendiğini belirtti.
İntihar sebebi henüz öğrenilemedi.

* Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Dicle Mahallesi Alyans Düğün salonu yakınlarında M.Z. adlı genç ölü olarak bulundu. Gencin intihar ettiği öğrenildi.
İntihar sebebi henüz öğrenilemedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER