© Güney Postası

Şanlıurfa'da istifalar sonrası Ak Parti tabelası indirildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ak Parti’de gün içerisinde gelen istifalardan sonra ilçe binasındaki parti tabelası indirildi.

Siverek’te Kasım Gülpınar’ın adaylığından sonra, aralarında AK Parti Siverek İlçe Başkan Yardımcısının da bulunduğu Ak Parti İlçe Teşkilatı üyeleri topluca istifa etti.

Şanlıurfa’da Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’den istifa ederek, Yeniden Refah Partisi’nden Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından, Siverek’te AK Parti’de toplu istifalar yaşandı. Aralarında AK Parti Siverek İlçe Başkan Yardımcısının da bulunduğu AK Parti Siverek ilçe teşkilatı, İlçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları, AK Parti Siverek ilçe binasında bir araya gelerek, toplu şekilde istifa etti.

Grup adında istifa gerekçesini açıklayan eski teşkilat başkanı Mehmet Kutluca, şunları söyledi:  "Yaşanan aday belirleme sürecinde hiçbir suretle teşkilat temayül yoklamalarının, anketlerin ve fikir sormaların dikkate alınmadığı,  her şeyin belli çıkar çevrelerince belirlendiği bir siyasi atmosferin içinde kalamayacağımızdan, yıllarca bu parti için olağanüstü emek sarf eden, yolsuzluğa, haksızlığa, adam kayırmacılığa karşı duran,  ama her seferinde emekleri başkaları tarafından heba edilmeye çalışılan vekilimiz Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’a yapılan haksızlık karşısında sessiz kalamayacağımızı bildirerek,  yıllardır özveri ile vatana, millete hizmet için çalıştığımız ve çeşitli kademelerde görev yaptığımız AK Parti’den sayın vekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar için istifa ediyoruz." Sabah saatlerinde yaşanan istifalardan sonra Ak Parti’nin ilçe binasındaki tabelası da indirildi.

Tabelanın indirilme sebebi henüz net olarak bilinmiyor. Konu ile alakalı olarak Ak Parti Şanlıurfa teşkilatı da henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Mezopotamya TV

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER