© Güney Postası

Müslüm Gürses'in yeni albümü çıkıyor

Ölümünün 11. yılında, Müslüm Gürses’in daha önce hiç yayımlanmamış şarkıları, 'Tozlu Raflar' isimli albümde toplanarak piyasaya girecek. Elenor Müzik arşivinde saklanan bu özel şarkılar, 18 Nisan Perşembe gecesi tüm müzik platformlarında Gürses'in hayranlarını bekleyecek. 

Türk müziğinin efsane isimlerinden Müslüm Gürses, vefatının üzerinden geçen 11 yılın ardından hala hayranlarının gönlünde taht kuruyor. Gürses, Elenor Müzik arşivinde saklanan ve daha önce hiçbir yerde paylaşılmamış şarkılarıyla müzikseverlerle bir kez daha buluşuyor. 
Müslüm Gürses’in seslendirdiği ve bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış 6 farklı şarkı, 'Tozlu Raflar' adı altında bir araya getirildi. Bu özel albüm, 18 Nisan Perşembe gecesi tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluşacak. Albümün isimleri ve içeriği merakla beklenirken, Müslüm Baba'nın sesi yeniden hayranlarını duygusal bir yolculuğa çıkaracak.
Müslüm Gürses’in ölümsüzleşen sesiyle hayranlarını bir kez daha kucaklayacak olan 'Tozlu Raflar', sanatçının unutulmaz eserlerine yeni bir soluk getirecek. Sanatçının hayatını kaybetmesinin ardından geçen 11 yıla rağmen, müzikal mirası ve derin iz bırakan şarkılarıyla, Müslüm Baba sanki yeniden aramızda.
'Tozlu Raflar', Müslüm Gürses’in müzikal mirasına ışık tutarken, sanatçının seslendirdiği her şarkıda yatan duygu ve derinliği bir kez daha gün yüzüne çıkarıyor. Albüm, Müslüm Baba'nın sevenleri için büyük bir hediye niteliğinde.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER