© Güney Postası

Karabük Üniversitesinde neler oluyor? HÜDA PAR, Zafer Partilileri işaret etti...

HÜDA PAR Gençlik kolları başkanı Hamdullah Er, Karabük Üniversitesi'nde birçok öğrencinin HPV ve HIV belirtileriyle hastanelere başvurduğu iddialarını, yabancı düşmanlığı ve ırkçılık olarak değerlendirdi. Er, iddia edilen olaylar ile ilgili Zafer Parilileri işaret ederek, paylaşımların kasıtlı oluğunu vurguladı.

Hür Dava Partisi Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er, Karabük Üniversitesi'nde yaşandığı iddia edilen olayları, yabancı düşmanlığı ve ırkçılık olarak değerlendirdi. 

Instagram'daki 'Karabük Üniversitesi İtiraf Sayfası' isimli hesapta Afrikalı öğrencilerle cinsel birliktelik yaşayan öğrencilerin 'itirafları' gündem oldu.

Ahlak dışı itiraf paylaşımları ile ilgili sert yorumlar yapılırken bir tepki de Hür Dava Partisi Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er'den geldi. 

Er, yapılan paylaşımlarla ilgili olarak Zafer Partilileri işaret ederek yaşandığı iddia edilen olaylar üzerinden yabancı düşmanlığı ve ırkçılık yapıldığını belirtti. 

Er, X platformundan yaptığı bir paylaşımla"Karabük Üniversitesi'de yaşandığı iddia edilen olaylar üzerinden yabancı düşmanlığı ve ırkçılık yapılıyor.

Bu iddiaları ortaya atanların hesaplarını incelediğinizde karşınıza, zihinsel gelişiminin henüz ilk evrelerinde olan Zafer Partili troller çıkıyor.

Bu iddiaları ortaya atanların niyetleri ırkçılık ve İslam düşmanlığı değilse, toplum sağlığını düşünüyorlarsa eğer, en başta zinanın yeniden suç sayılmasını talep etmeleri gerekir.

Zira Karabük'te arttığı söylenen HIV vakaları, gayrı ahlaki ve gayrı meşru ilişkiler sonucu ortaya çıkar ve belli bir ırka mensup kişilerde ortaya çıkan bir virüs değildir.

Zina pisliğine bulaşmış herkeste bu virüsün görülmesi olasıdır.

Bu vesileyle bir kez daha yüksek sesle: Toplumun ve neslin selameti için seküler anlayışın dayatmalarının sonucu suç olmaktan çıkarılan zina, yeniden suç olarak tanımlanmalıdır." İfadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER