© Güney Postası

Hatipoğlu Aşiretinden Ali Murat Bucak'a tam destek

Siverek'te yoğun bir nüfusa sahip olan Hatipoğlu aşiretinden yaklaşık 250 kişilik bir grup AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak’ı seçim ofisinde ziyaret ederek desteklerini ilan etti.

Hatipoğlu Aşiretinin önde gelen kabilelerinden Inezat koluna mensup üyeler ile Belediye Meclis Üyesi adayı Muhittin Kılıç, Bucak’ı Hüriyyet caddesinde bulunan seçim ofisinde ziyaret ederek 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde aşiret olarak tam destek vereceklerini bildirdi.

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, seçim bürosuna gelip desteklerini ifade eden Hatipoğlu aşireti üyelerine ve Belediye Meclis üyesi adayı Muhittin Kılıç’a destekleri için teşekkür ettiğini ifade ederek açıklama yaptı.

Hatipoğlu aşiretinin geçmiş dönemlerde de her zaman kendilerini desteklediklerini vurgulayan Bucak: “Hatipoğullarıyla geçmişten gelen bir bağımız var. Gerek kırsal mahallelerde gerekse merkezde büyüklerinin çoğunu tanırım. Siyasete adım attığımız günden bugüne hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Bende Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde layığınca hizmet etmeyi borç bildim. İnşaalah bu dönemde daha büyük hizmetlerde bulunacağız. 5 yıl sonra Siverek’i tanıyamayacak halde gelişmiş bir şekilde göreceksiniz. Belediye Meclis Üyesi adayı Muhittin Kılıç içinde şimdiden hayırlı olsun diyorum.” İfadelerini kullandı.

Belediye Meclis üyesi adayı Muhittin kılıç ise her zaman Bucak’ı destekleyeceklerini belirterek: “Bizler Hatipoğlu aşiretinin Inezat kabilesi olarak geçmişte de günümüzde de her zaman Başkan adayımız Ali Murat Bucak’ın yanında olduk yanında olmaya da devam edeceğiz. Başkan adayımız Ali Murat Bucak, seçimi kazanırsa inanıyoruz ki Siverek’in her mahallesine her caddesine ve her sokağına eşit bir şekilde hizmet götürecektir. Ali Murat beyin Belediye Başkanı olduğu dönemde şehrimize nasıl bir hizmette bulunduğu herkesin malumudur.” Dedi. 

Çalmadık kapı bırakmayacağız

Aktif bir şekide sahada olacaklarını vurgulayarak konuşmasına devam eden meclis üyesi adayı Kılıç: “Şimdi burada bulunan akrabalarımda çeşitli sebeplerden dolayı aramıza katılamayan akrabalarımız ve dostlarımızda hep beraber aktif bir şekilde elimizden gelenin en iyisini yaparak sahada olacağız. Çalmadık kapı bırakmayacak ve seçimin büyük bir zaferle sonuçlanması için gayret sarfedeceğiz. Desteklerini esirgemeyen bütün dost ve akrabalarıma teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER