© Güney Postası

Gülpınar: "Torpili rafa kaldıracağız"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yeniden Refah'on adayı Kasım Gülpınar, seçim koordinasyon merkezinde tebrikleri kabul etti.

Resmi olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yeniden Refah Partisi’nin adayı Kasım Gülpınar, seçim koordinasyon merkezinde tebrikleri kabul etti. Liyakat ilkesine vurgu yapan Gülpınar, torpil kavramının artık geçerli olmayacağını ve usülsüz işlerin tolere edilmeyeceğini belirtti.


Programa Karaköprü'de belediye başkanı seçilen Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Vedat Doğar, Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, partililer, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gülpınar, adalet, şeffaflık ve katılımcılığı vurguladı. Özellikle liyakat ilkesine vurgu yapan Gülpınar, torpil kavramının artık geçerli olmayacağını ve usülsüz işlerin tolere edilmeyeceğini belirtti.
Torpili rafa kaldıracağız
Torpilin ortadan kaldırılacağına ve adil bir yönetim anlayışının benimseneceğine dikkati çeken Gülpınar, 8
“Bizim Urfa’ya yapacağımız belki en büyük iyilik 5 sene boyunca torpili rafa kaldıracağız. Bizim yanımızda, bizim nezdimiz de ve bizim sözlüğümüzde torpil diye bir kavram olmayacak. Onun için bizi sevenlerden, yakınlarımızdan, dostlarımızdan, kardeşimizden ahbabımızdan özelikle rica ediyorum beni 5 sene bunlarla meşgul etmeyin. Ben hizmet için buraya geldim, kadrolarımızla beraber, değerli arkadaşlarımızla, değerli belediye başkanlarımızla, teşkilatımızla biz buraya hizmet için geldik. Öncelikle 5 sene Urfa'yı imar etmemiz lazım. Lütfen bu işlerle beni meşgul etmeyin. Adaletli bir şekilde, adaletli bir şekilde muamele yapacağımıza herkes müsterih olsun. Bu konuda herkesin vicdanı rahat olsun." İfadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER