© Güney Postası

Gazeteci İsa Demiroğlu'nun Yeni Kitabı "Aşk İzinde Şiirler" Okuyucularıyla Buluştu

Rota Yön Haber’in yazı işleri müdürü Gazeteci İsa Demiroğlu, dördüncü şiir kitabı “Aşk İzinde Şiirler” ile okuyucularıyla buluştu.

Rota Yön Haber’in yazı işleri müdürü ve gazeteci İsa Demiroğlu, dördüncü şiir kitabı “Aşk İzinde Şiirler” ile okuyucularıyla buluştu. İlk etapta Google Kitaplar'da satışa sunulan eser, daha sonra Odessa Yayınevi işbirliğiyle basılı olarak da raflarda yerini aldı. Demiroğlu, yeni kitabının şiir severlerin dikkatini çekeceğini dile getirdi.

Aşk İzinde Şiirler: Şiir Yolculuğunda Bir Mihenk Taşı mı?

Google Kitaplar'da kitap hakkında yazılanlara göre, "Aşk İzinde Şiirler" Demiroğlu'nun şiir yolculuğunda bir mihenk taşı olarak görülüyor. Bu eser, aşkın farklı yüzlerini, sevdanın bin bir rengini ve yürekten gelen hislerin en yalın halini yansıtıyor. Her bir dize, okuyucusunu derin düşüncelere ve tatlı hayallere sürüklüyor.

“İsa Demiroğlu, gönüllere dokunan kalemi ve duygu yüklü dizeleriyle okurlarını bir kez daha derinden etkiliyor. Yeni şiir kitabı "Aşk İzinde Şiirler" ile aşka dair en saf ve derin hisleri kağıda döküyor.”

Demiroğlu'nun Eşsiz Üslubu ve İçtenliği

Demiroğlu'nun eşsiz üslubu ve içtenliği, okuyucuların kalbine dokunacak ve onlara unutulmaz bir edebi deneyim sunacak. Kitap, aşka dair her duyguyu ilmek ilmek işleyen, okuyucusunu derin düşüncelere ve tatlı hayallere sürükleyen bir şiir kitabı olarak öne çıkıyor.

“Aşk İzinde Şiirler, sevdanın naif dokunuşlarından ayrılığın hüznüne; kavuşmanın coşkusundan özlemin derinliğine kadar uzanan bir duygu seli ile karşılaşacaksınız.”

Okuyucuların Kalbine Dokunan Bir Başucu Kitabı

Şiir severler için bir başucu kitabı olmaya aday "Aşk İzinde Şiirler", okuyucularına duygusal bir yolculuk vadediyor. Herkesin kendi aşk hikayesinden bir parça bulacağı bu eser, sevdanın izinde duygusal bir keşif sunuyor.

Kitabı temin etmek isteyenlerin https://odessayayinevi.com/product/ask-izinde-siirler/  "Odessa Yayınevi'nin internet sitesi üzerinden "Aşk İzinde Şiirler"i temin edebileceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER