© Güney Postası

Gazeteci Demiroğlu depremde kaybettiği kız arkadaşının adına kütüphane yapacak

Rota Yön Haberin yazı işleri müdürü İsa Demiroğlu 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde vefat eden kız arkadaşının adını yaşatmak için köy okuluna kütüphane yapacak. 

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde kız arkadaşını Hatay'da kaybeden Demiroğlu vefatının yıl dönümü ve kız arkadaşının adını yaşatma nedeni ile Siverek'te Verimli ortaokuluna kütüphane yapmak için işe koyuldu. Demiroğlu çevresine yapmış olduğu ziyaretlerde projesinden bahsedip yardımseverlerden desteklerini beklediğini belirtti. 

Demirooğlu, "6 Şubat kahramanmaraş depremi neticesinde kız arkadaşımı kaybettim. Yaşadığım bu kayıp beni derinden etkiledi. Kendisi için ne yapabilirim diye düşünürken kütüphane yaptırma fikrini buldum böylece hem onun adını yaşatmış olurum hem de eğitime bir katkıda bulunmuş olurum. Konudan Kaymakamımız Musa Aydemir'e de bahsettim, sağolsun konuya duyarsız kalmayan kaymakamımız gereken desteği vereceğini belirtti. Burdan kendisine teşekkürlerşmi de bir kere daha iletmek isterim. Burdan yardımseverlere seslenmek istiyorum, yola çıktığım bu davada bana yardım etmek isteyenlerden ortaokul düzeyinde hikaye kitabı talep ediyorum." Dedi. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER