© Güney Postası

DEM Parti'nin Batman Adayı Öztüzün ihraç edildi

DEM Parti'nin Batman adayı Mehdi Öztütün, partiden ihraç edildi. Bugün toplanan DEM Parti Yönetimi ve Batman Kurumlar Koordinasyonu yaptığı açıklamayla Öztüzün'ün ihraç edildiğini duyurdu.

DEM Parti Batman Belediye Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün'ün HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ile birlikte Batman Petrolspor ile Anadolu Üniversitesi maçını izlediği görüntüler DEM Parti tarafında tepkiyle karşılanmış ve bir süre tartışma konusu olmuştu. 

Bugün toplanan DEM Parti Yönetimi ve Batman Kurumlar Koordinasyonu Mehdi Öztüzün'ün parti ve bütün kurumlarından ilişiğinin kesildiğini duyurdu. 

Yapılan açıklamada, 

"Gelinen aşamada partimize, yurtseverlik kültürümüze ve kadın iradesine karşı tutumu nedeniyle Mehdi Öztüzün'ün partimiz ve kurumlarımız ile herhangi bir bağı ve ilişkisi kalmamıştır. Öztüzün'ün belediye eşbaşkan adayımız olmadığını kamuoyuna duyuruyoruz. Batman'da bütün karanlık yapıların ve kişisel ikbal sevdalılarının geliştirmek istediği karalama kampanyasına karşı tüm yurtsever Batman halkını yerel yönetim seçimlerinde DEM Parti etrafında kenetlenmeye ve her türlü karanlık oyunu boşa çıkarmaya çağırıyoruz." İfadeleri kullanıldı. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER