© Güney Postası

DEM Parti Ceylanpınar'ın kırsalına yoğunlaştı

DEM Parti Ceylanpınar Belediye Eş Başkan Adayları Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman seçim çalışmaları kapsamında çalışmarına ara vermeden devam ediyor.

DEM Parti Ceylanpınar Belediye Eş Başkan Adayları Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman, seçimlere kısa süre kala çalışmalarını hızlandırdı.

Ceylanpınar'da DEM Parti seçim çalışmaları, kent merkezinden en uzak noktalarda bulunan Koçer yerleşim alanlarında devam etti. Eşbaşkan adaylarının iki koldan yürüttüğü çalışmalar kapsamında gidilen Cissê yerleşim alanını ziyaret Eşbaşkan Adayı Uğur Kahraman, devlete ait TİGEM (Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü) arazileri içerisinde yer aldığı için yerleşim alanının en temel yaşamsal hizmetlerden mahrum bırakıldığına dikkat çekti. Su ve elektrik başta olmak üzere birçok sorunu olan vatandaşlarla bir araya gelen Kahraman, halktan uzak politikaların yansımasını burada çok net gördüklerini dile getirerek "Biz bu yaklaşımları temelinden değiştirecek ve tüm yaşam alanlarına eşit hizmetler götüreceğiz" dedi. 

Diğer Eşbaşkan Adayı Rahşan Yazar da başka bir bölgede bulunan Koçer yerleşim alanı Arbît Köyünü ziyaret etti. Yazar burada özellikle kadınlara tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Eşbaşkan adayı daha sonra ilçe merkezine geçerek merkez mahallelerde halk toplantılarına katılarak ev ziyaretleri yaptı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER