© Güney Postası

DEM Parti Ceylanpınar'da kırsal kesime yoğunlaştı

DEM Parti Urfa Milletvekili Ömer Öcalan’nın da seçim çalışmalarına katıldığı Ceylanpınar ilçesinde Belediye Eşbaşkan Adayı Rahşan Yazar, DEM Parti İlçe yöneticileri ile birlikte kırsal Yukarı Karataş mahallesi ziyaret etti.

Seçimlere kısa süre kala DEM Parti Ceylanpınar'da çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kırsal mahallelerde çalışmalarını yoğunlaştıran parti yetkilileri vatandaşlarlarla bir araya gelerek destek istedi.

Mahalle girişinde coşkuyla karşılanan adaylar burada vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Köy sakini bir kadının Eşbaşkan Adayı Rahşan Yazar’ı görünce sarılıp gözyaşlarına boğulması ise duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Eşbaşkan Adayı Yazar, kendisine “Bu halkın umudusunuz, kadınların derdinin tek çaresi sizsiniz” diyen kadınla dakikalarca sohbet etti. 

Çalışmalar daha sonra geçilen Aşağı Karataş mahallesinde devam etti. Burada konuşan DEM Parti Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, bu baharın Kürtler için özgürlük ve birlik baharı olacağını söyledi. 

İlçenin diğer bir koldan seçim çalışmalarına devam Eşbaşkan Adayı Uğur Kahraman ise ilçe merkezinde ev ziyaretleri ve mahalle toplantılarına katıldı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER