© Güney Postası

Ceylanpınar Belediyesi’nde “Halk Günü” dönemi başlıyor 

Daha önce başlatılan “Halk buluşmaları” kapsamında her hafta çarşamba günü, akşam saatlerinde ayrı bir mahallede düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Ceylanpınar Belediyesi, tüm günü “Halk günü” olarak ilan etti. 

Ceylanpınar Belediyesi, yerel seçimlerin ardından uzun bir süre devam eden “Hayırlı olsun” ve nezaket ziyaretlerinin ardından, başlattığı yoğun çalışma programının sağlıklı yürütülebilmesi için her çarşamba günü ilçenin ayrı bir mahallesinde düzenlediği “Halk buluşmalarına” ilaveten, halkın istek, öneri ve beklentilerini doğrudan belediye yetkilileri ve eşbaşkanlarına iletebileceği “Halk Günü” uygulaması başlattı.

Belediyenin, her mahallede, sokakta, hatta kapı kapı dolaşılarak yurttaşlarla birlikte olmaya devam edileceği belirtilen açıklamada; her çarşamba günü yapılacak olan “Halk günü” uygulamasıyla vatandaşlarla bir araya gelinerek, daha hızlı ve etkin bir hizmet hedeflendiği belirtildi. 

Haftanın diğer günleri ise, çok zorunlu durumlar dışında belediye işleyişi, çalışmalar ve hizmetler ile ilgili görüşmeler yapılacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER