© Güney Postası

Canpolat'a aşiretlerden büyük destek

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat'a destek her geçen gün büyüyor. Başkan Canpolat, Tealbe Aşiretine mensup üyelerle bir ara araya gelerek destek sözü aldı.

AK Parti Haliliye mevcut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Aday Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ile birlikte kalabalık bir nufasa sahip Tealbe aşiretinin destek toplantısına katılarak Tealbe Aşiretine mensup üyeler ile bir araya geldi.

Haliliye Belediyesine bağlı bir konferans salonunda gerçekleşen toplantıya kalabalık bir kitle katılım sağladı. 

Başkan Canpolat, Şanlıurfa'da kalabalık bir nufusa sahip Tealbe Aşiretinden destek sözü aldı. 

Canpolat X platformundan yaptığı paylaşımla, "Tealbe Aşiretine mensup hemşehrilerimizle buluştuk.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyemiz Sn. Mehmet Ali Kurt, Haliliye İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Bağmancı, Karaköprü İlçe Başkanımız Sn. Sezai Canbek ve MHP Haliliye İlçe Başkanımız Sn. Ali Demir ile birlikte Tealbe Aşiretinin destek toplantısında, aşiret mensubu gönüldaşlarımızla bir araya geldik. Destekleri için teşekkür ederim." İfadelerini kullandı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER