© Güney Postası

Bucak: "Siverek'in markalarını oluşturacağız"

AK Parti'nin Siverek adayı Ali Murat Bucak, ekonomik kalkınmanın, beyin göçünün önüne geçecek çalışmaları hayata geçirmekle olacağını belirtti.

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak, seçim çalışmaları kapsamında çaluşmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Bucak, Belediye Başkanlığını kazanması durumunda Siverek'i ekonomik olarak kalkındıracak adımları hayata geçireceğini bildirdi. 


Sanayi şehri olmanın yolu markalaşmadan geççtiğini ifade eden Bucak, "Şehrimizde Sanayi'ye dayalı bir ekonomik kalkınma istiyorsak öncelikle beyin göçünün önüne geçecek çalışmaları hayata geçirmemiz gerekiyor. Bunu sağladıktan sonra kendi markalarımızı üretmemiz gerekiyor.

Siverek'in de markaları olması gerekiyor. Bunun için de Siverek'de beyin göçünün engellemesi gerekiyor. Yani okuyup Siverek'e geldikten sonra üretebileceği bir ortam varsa, sanayi alanda veya burada gerekli iş kalitesi ve işçi kalitesi varsa ve burada üretime geçerse yani kendi parasını Siverek'e yatırırsa o zaman markalaşmanın önü açılmış olur. Siverek'in de güçlü 2-3 tane veya 5 tane markası olur ve o zaman.

Seçildiğimiz taktirde alanında uzman kişilerle ortak bir akılla çizeceğimiz yol haritası ile beyin göçünün önüne geçerek Siverek'in markalarını oluşturacağız." Dedi

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER