© Güney Postası

Bozdağ, "Bucak seçimi kazanırsa Belediye Başkan Yardımcısı gibi çalışacağız"

TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Ali Murat Bucak’ın seçimi kazanması durumunda kendisinin ve milletvekillerinin Belediye Başkan Yardımcıları gibi çalışacaklarını bildirdi.

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından özel bir düğün salonunda verilen iftar programında TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşla bir araya geldi. 

TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada, "Eğer yeni dönemde Ali Murat Bucak kardeşim sizlerin duası ve desteğiyle 31 Mart’ın akşamında Siverek’in yeniden ve yeni şehr-ül emin’i olursa onun yardımcısı Bekir Bozdağ’dır, milletvekili arkadaşlarımızdır, AK Parti hükümetidir. Hep beraber biz destek olacağız. Onun arkasında cumhur ittifakı vardır birlikte hareket edeceğiz. Siverek’imizi beklediği eserlere kavuşturmak için beraber koşacağız. Bizim siyasetimiz eser siyasetidir. Pek çok eseri Siverek’e de Şanlıurfa’ya da biz kazandırdık. Bunun için çalışmaya devam edecek ve buradaki sorunları çözmek içinde büyük bir gayretin içinde olacağız." İfadelerini kullandı. 

Büyükşehir için ayrı bir çaba içerisinde olmamız gerekiyor

31 Mart yerel seçimlerine bir hafta kaldığını belirten Bucak şunları kaydetti. “Seçime yaklaştık, bir hafta kaldı. Biz, daha iyi, daha yaşanılabilir bir Siverek için siz değerli kanaat önderlerimiz ve muhtarlarımızdan destek istiyoruz. Siverek’e daha faydalı olabilmem için; Sivereklilerin çok iyi düşünerek ilçede verecek olan desteklerini perçinlemek için, büyükşehir için mutlaka ayrıca bir çaba sarf etmesi gerekiyor. İlçe belediye başkanlığı, büyükşehir belediye başkanımızla beraber size sunacağımız hizmet daha kaliteli, daha iyi ve verimli olacaktır. Benim sizlerden özellikle bütün Sivereklilerden istirhamım oy verirken mutlaka büyükşehir belediye başkanlığıyla beraber Siverek belediye başkanlığını da perçinlemeniz. Ben daha öncede belediye başkanlığı yaptım ve belediye başkanlığı sürecimde yaptığım hizmetlere sizlerde şahit oldunuz. Ben sizlerden, daha iyi hizmet sunabilmem, daha gayretli olabilmem ve bundan önce almış olduğumuz oy oranından daha fazla oy oranıyla seçilmeyi umut ediyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, İlçe Başkanı Nedim Lale, Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahim Dusak, MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, MHP İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı çok sayıda muhtar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER