© Güney Postası

Akademya Dergisi: "Anadolu insanının birbirini boğazlama noktasına gelmesi üzücüdür"

Akademya Dergisi "Terör" başlığıyla paylaştığı yazı da terörün Kemalist rejimin baskıları sonucu doğduğu belirtildi. Yazı da "Kemalist rejimin tüm Müslümanlara yönelik baskılarından dolayı ortaya çıkmış problemler yüzünden bugün Anadolu insanının birbirini boğazlama noktasına gelmesi üzücü ve düşündürücüdür" İfadeleri yer aldı. 

Akademya Dergisi X platformunda "Terör" başlığıyla yayınladığı yazı da terörün Kemalist rejimin baskıları sonucu doğduğu belirtildi. 

Yazı da etnik kökenin ayırt edilmeden bütün müslümanlara yönelik baskılardan dolayı Anadolu insanın birbirini boğazlama noktasına geldiği ifade edildi. 

Oluşan bütün problemlerin çözümünün İslâm Nizâmını kurmak ve İslâm kardeşliğini tesis etmekten geçtiği vurgulandı. 

Akademya Dergisi'nin yayınladığı yazının tamamı şöyle:

"TERÖR"
Kemalist rejimin Allahsız Batıcı kafatasçı baskıcı kuruluş felsefesinden ve Türk Kürt Arap ayırt etmeden tüm Müslümanlara yönelik baskılarından dolayı ortaya çıkmış problemler yüzünden bugün Anadolu insanının birbirini boğazlama noktasına gelmesi üzücü ve düşündürücüdür.

"Terör" dahil tüm problemlerimizin yakın sebepleri kadar, hepsinin esas sebebi olan ve günlük çözüm teşebbüslerini sonuçsuz bırakan daha köklü sebepleri vardır. Türk Kürt Arap bütün Müslümanlara aynı zulmü revâ gören ve hepsini birbirine düşman eden Allahsız Batıcı kafatasçı baskıcı kemalizmdir bu!

Dolayısıyla, ülkemizin en büyük meselesi, ne şu ne bu, "terör" de dahil, tüm sorunlarımızın temelinde yatan esas sebep olan kemalizmin tasfiyesidir. Fert, cemiyet ve devlet bünyemizi bir "su şebekesi" olarak düşünürsek suyun kaynağında herkesi ve her şeyi zehirleyen leştir.

Çözüm, tüm kötülüklerin anası kemalist bataklığı kurutup İslâm Nizâmını kurmak ve İslâm kardeşliğini tesis etmektir. Yok, biz bu bataklıktan memnunuz, problemleri "kurucu" kafatasçı baskıcı Batıcı Allahsız kemalist değerlerle çözeriz diyorsanız, buyrun çözün, boş ve nâhoş politikalarınız ve kavgalarınız bizi ilgilendirmiyor. Çözümü İslâm Nizâmında görmeyen hiç kimsenin tarafı ve taraftarı değiliz!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER