© Güney Postası

AK Parti'nin Subaşı Adayı Mustafa Yurt'a Urfalılardan büyük destek

Yalova'da faaliyetlerini sürdüren Altonova Şanlıurfalılar Derneği temsilcileri, AK Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt'u ziyaret ederek desteklerini ilan etti.

Seçimin renkli geçmesi beklenen merkezlerden biri olan Subaşı'nda adaylar çalışmalarını sürdürüyor. 
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala adaylar seçim çalışmalarına yoğunlaşırken Yalova'da faaliyetlerini sürdüren yüzlerce üyesi bulunan Şanlıurfalılar Derneği, AK Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt'u ziyaret ederek desteklerini sundu. 
Önceki günlerde Başkan Adayı Mustafa Yurt ve heyeti tarafından ziayeret edilen dernek, ziyaretlerini destek ve iade-i ziyaret olarak bildirdi. 
Yüzlerce üyelerinin olduğunu belirten Altınova Şanlıurfalılar Derneği sorumlusu ve Belde Başkan yardımcısı Fatih Ural, "Bizler derneğimizi kurduğumuz ilk günden itibaren bölgede yaşayan, ikamet eden veyahut geçici olarak çalışmaya gelen her Urfalı kardeşimizle bağlantı kurduk ve yardımcı olmaya çalıştık. An itibariyle yüzlerce üyemiz var. Bu süreçte Belediye Başkan adayı Sayın Mustafa Yurt hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemedi. Biz de bu seçim de Altınova Şanlıurfalılar Derneği olarak kendisine desteğimizi ilan ediyor ve yanında duracağımızı bildiriyoruz. " İfadelerini kullandı. 


AK Parti Subaşı Belediye Başkan Adayı Mustafa Yurt ise dernek üyelerini coşkuyla karşılayarak destekleri için teşekkür etti. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER