© Güney Postası

"Ajanların coğrafyamızda sinsi sinsi dolaştıklarını unutmayalım”

Şanlıurfa'da Balıklıgöl Yerleşkesinde, Gazze'de yaşanan soykırıma tepki amaçlı yapılan basın açıklamasında Batılı ajanların toplum içinde nifak tohumu ektiği belirtildi.

Şanlıurfa'da Dergâh Camii'nde kılınan İkindi namazının ardından Gazze'de yaşanan soykırıma tepki göstermek için bir basın açıklaması yapıldı.

BirYol-Der (Birlikte Yol Alanlar Derneği) tarafından organize edilen basın açıklamasında, Filistin'e ve HAMAS'a destek amaçlı slogan atıldı.
Basın açıklamasını BirYol-Der Başkanı Nusret Yılmaz okudu. 

Yılmaz, Söz konusu ajanların coğrafyamızda sinsi sinsi dolaştıklarını kaydetti.

HAMAS’ın binlerce lejyonere (paralı asker) karşı cihat etmekte olduğunu ifade eden Yılmaz, “HAMAS mücahitlerinin inançları ve vatanlarını savunmak uğrunda sadece israil çeteleriyle savaşmıyorlar. Zira İzzeddin El-Kassam tugaylarının izzetli Mücahitleri; Amerikan başta olmak üzere, İngiltere, Fransa, Almanya ve İtalya’nın yanı sıra; binlerce lejyonere (paralı asker) karşı Cihad etmektedirler... Onun için, İşi hafife almayalım. Oyun büyük, dünyanın ne kadar şer ve fitne odakları varsa şu anda hepsi sahnede oyun sergilemekte, durumdan vazife çıkarmak için pusuda beklemektedirler adeta. Gerek içeride ve gerekse dışarıdaki elemanları vasıtasıyla, Müslümanların arasına nifak tohumları ekmeye devam eden; MOSSAD, FBI, CIA, gibi batı ajanları da bu soykırımın birer unsurudurlar. Söz konusu ajanların coğrafyamızda sinsi sinsi dolaştıklarını unutmayalım. Dikkatli olmazsak, daha önce Osmanlı İslam coğrafyasını param parça eden Emanuel Karasu ve casus Lawrence gibileri; ülkemizi de karıştırmak için fırsat kolladıklarını unutmayalım.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER